08.08.2014 18:05:26 admin

MULTILIGA novinky - únor 2014

2. vydání nepravidelně pravidelných novinek z MULTILIGY :)
Ahoj všem příznivcům MULTILGY!


Termíny 2. kola ročníku 2014.

2. kolo MULTILIGY se blíží ke konci, proto připomínáme, že ke dnešnímu dni by již měly být domluveny všechny zápasy tak, aby se odehrály nejpozději 28.2 a výsledky byly zapsány do 1.3. Rovněž připomínáme, že zápis výsledku je povinností domácího hráče, a to i v případě, pokud bylo utkání skrečováno. Pokud výsledek neobdržíme, bude domácímu hráči vygenerována prohra (skreč).

Triko s logem MULTILIGY

Prodloužili jsme termín pro objednávání nového trika MULTILIGY (velmi pěkné a kvalitní volnočasové černé polo triko s logem MULTILIGY) za výrobní cenu 290 Kč - stačí, když budete triko nosit a o MULTILIZE pěkně mluvit :) a pomůžete nám takto s propagací ;) Triko objednávejte ZDE, nejpozději do 28.2.2014.

Tenisový turnaj - čtyřhry

Ještě je možnost přihlásit se na první MULTILIGA Amatérský tenisový turnaj ve čtyřhrách, který se uskuteční již tuto sobotu (1. března) v hale Sprint. Turnaj se uskuteční při jakémkoliv počtu účastníků, tak přijďte si zahrát :)

Squashový turnaj

V neděli 23.3 se uskuteční Amatérský squashový turnaj; tyto turnaje bývají tradičně brzy plně obsazeny a proto neváhejte a včas se registrujte! Během turnaje plánujeme testování nových raket!

Badmintonový turnaj - dvouhry, čtyřhry

I nadále pokračujeme v sérii badmintonových turnajů SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cup, nejprve turnajem ve čtyřhrách (9.3 v hale Sprint, během turnaje plánujeme testování nových raket!) a poté i turnajem ve dvouhrách (23.3 v hale Kuklenská).

Speed Badmintonový turnaj

A aby turnajů v těchto novinkách nebylo málo :) - přidáváme také Turnaj ve Speed Badmintonu (13.4. Podolí u Brna), který je určený jak zkušeným hráčům, tak i úplným začátečníkům, kteří si chtějí tento mladý sport vyzkoušet. Rakety budou na místě k zapůjčení.

Spolupráce se SportObchod.cz

Jak je z názvu série badmintonových turnajů patrné, i v roce 2014 pokračujeme v tradičně příjemné spolupráci s firmou SportObchod.cz. Rádi bychom tímto SportObchodu poděkovali za podporu.
Hodně zábavy s MULTILIGOU!
Za organizační tým, Rosťa Geržičák