08.08.2014 18:22:15 admin

MULTILIGA novinky - leden 2014

1. vydání nepravidelně pravidelných novinek z MULTILIGY :)

Na úvod

Když si s vámi povídáme, co se vám na MULTILIZE líbí a co je potřeba vylepšit, téměř vždy jako první zazní něco ve smyslu "V MULTILIZE potkávám samé pohodové lidi, je to prima parta". A o to od samého počátku šlo a jsme tomu velice rádi. Další pochvaly zní na ratingový systém a na možnost plánování počtu zápasů. Tak jen pro potvrzení - i ze strany organizátorů vládne s tímto systémem spokojenost a budeme v něm pokračovat. Pokud jde o návrhy ke zlepšení MULTILIGY, panuje také vzácná shoda. Web a skreče. O novém webuuž nějaký čas mluvíme a intenzivně se na něm pracuje. Protože chceme mít však nový systém plně automatický a jednoduše rozšířitelný a protože na něm pracujeme ve svém volném čase (díky Krusty!), trvá vývoj delší dobu. I to je cena za to, že je MULTILIGA zcela zdarma ... Nicméně v brzké době naběhneme na paralelní provoz a intenzivní testování a doufáme, že nový web v historicky krátké době představíme. Pokud jde o skreče, je situace složitější. Tady záleží především na všech hráčích, na odpovědném nastavení počtu zápasů a včasném plánování utkání. Z naší strany od ročníku 2014 změníme jedno -budeme nekompromisní k hráčům, kteří opakovaně a bez udání důvodů skrečují zápasy. Proto prosíme - pokud ze závažných důvodů nemůžete odehrát své zápasy, informujte včas soupeře a organizatory. Je to pro nás potvrzení, že máte zájem v dalších kolech pokračovat.Hráče, kteří neodehrají naplánované zápasy a nebudou sami aktivně komunikovat, automaticky zařadíme do garáže. Zkrátka - máme zájem o hráče, kteří mají zájem :)
Tolik dnešní trochu delší úvodník a nyní k dalším podstatným bodům ;)
5. ledna bylo zahájeno 1. kolo ročníku 2014 všech soutěží MULTILIGY. Na webu MULTILIGY najdete nové rozlosování. Kontakty na hráče naleznete po kliknutí na přezdívku hráče na stránce rozlosování soutěže (kontakt je viditelný pouze po přihlášení). Důležité termíny 5.1.2014: zahájení kola 13.11.2014: odeslání výzvy domácím hráčem 20.1.2014: odpověď na výzvu hostujícím hráčem 31.1.2014: ukončení kola 1. 2.2014: poslední termín pro zápis výsledků

Výsledky Ročníku 2013

Ročník 2013 MULTILIGY vyhrál celkově hruzic, v jednotlivých sportech zvítězili MichalK (badminton), Honza (pingpong), dales00 (tenis) a jako jediný obhájil vítězství Casey ve squashi. Všem gratulujeme a připravujeme pamětní medaile :) Kompletní výsledky jsou zde.

Vyhodnocení sezóny - MULTILIGA párty

Zveme všechny na MULTILIGA párty, která se uskuteční ve středu 29.1 od 19:00 ve Sportcentru Balkán, na které vyhlásíme a předáme ceny nejlepším hráčům MULTILIGY a SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cupu. Abychom se také trochu protáhli, bude k dispozici Laser Game, bowling a Xbox Kinect :) Prosíme o předběžné potvrzení účasti, abychom věděli kolik míst rezervovat. Rovněž prosíme o potvrzení zájmu o Laser Game (cena 95 Kč za hru)

Výsledky SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cupu 2013

29. prosince byl odehrán poslední turnaj ze série SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cup v roce 2013 - a jak celá série dopadla? To se dovíte na této stránce.

Badmintonový turnaj

Nejbližším turnajem je SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cup - čtyřhry, který se odehraje v neděli (26.12) od 10:30 v hale Sprint.

Termíny Amatérské pingpongové ligy

Miniturnaje Amatérské pingpongové ligy se odehrají následovně: 26.1.2014 od 18:00 v herně Pingpong Brno na Táborské ulici 28.1.2014 od 18:00 v herně Stoní teni a Hravý bar na Václavské ulici Přijďte si pinknout, miniturnaje jsou otevřeny všem :)
Hodně zdaru v novém roce a v novém ročníku MULTILIGY!
Za organizační tým MULTILIGY Rosťa Geržičák