08.08.2014 17:58:54 admin

MULTILIGA novinky - březen 2014

Další vydání nepravidelně pravidelných novinek z MULTILIGY :)

Další vydání nepravidelně pravidelných novinek z MULTILIGY :)
V minulých novinkách z MULTILIGY jsme jásali nad novými rekordy jak celkového počtu hráčů MULTILIGY, tak i hráčů, kteří se účastní pingpongových miniturnajů v rámci Amatérské pingpongové ligy. K naší velké radosti tento trend pokračuje a ve 3. kole máme 101 hráčů zařazených do rozlosování (bez pingpongu) a na pingpongových turnajích se třeseme, aby nepřišlo více jak 24 hráčů, což považujeme za rozumnou kapacitu turnájků. Díky vám všem, máme z tohoto vývoje velikou radost a je pro nás velmi motivující :)

5. března bylo zahájeno 3. kolo ročníku 2014 všech soutěží MULTILIGY.

Na webu MULTILIGY najdete nové rozlosování. Kontakty na hráče naleznete po kliknutí na přezdívku hráče na stránce rozlosování soutěže (kontakt je viditelný pouze po přihlášení). Protože se v nedávné době přihlásila řada nových hráčů, připomínáme, že domácí hráč má za povinnost kontaktovat soupeře a domluvit zápas. Stejně tak má za povinnost nahlásit výsledek utkání, a to i v případě, že se utkání neodehrálo z viny soupeře. Pokud do 1.4 nebude zapsaný výsledek utkání, automaticky bude nastavena skreč (prohra) domácího hráče. Více najdete v Herním řádu MULTILIGY. Dále prosíme, pokud ze závažných důvodů nemůžete odehrát své zápasy, informujte včas soupeře a organizatory. Je to pro nás potvrzení, že máte zájem v dalších kolech pokračovat. Hráče, kteří neodehrají naplánované zápasy a nebudou sami aktivně komunikovat, automaticky zařadíme do garáže. Zkrátka - máme zájem o hráče, kteří mají zájem :)
Důležité termíny 5.3.2014: zahájení kola 13.3.2014: odeslání výzvy domácím hráčem 20.3.2014: odpověď na výzvu hostujícím hráčem 31.3.2014: ukončení kola 1.4.2014: poslední termín pro zápis výsledků

Triko s logem MULTILIGY

Podle sdělení dodavatele bude triko naskladněno do ČR koncem března. Bohužel, když chce člověk kvalitu, nejde to tak rychle, jak bychom si přáli. Na druhou stranu je tu i malé pozitivum - máme šanci k objednávce přidat několik málo dalších kousků - proto kdo nestihl triko včas objednat, má poslední šanci :) Triko objednávejte ZDE, nejpozději ihned.

Squashový turnaj

Příští neděli (23.3) se na Moravské Slavii odehraje další z oblíbených squashových turnajů. Přihlášky a další informace jako obvykle - na stránkách MULTILIGA Amatérský squashový turnaj. Těšíme se na vaši hojnou účast :)

SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cup

Konečně se nám podařilo naplánovat zápasy série turnajů až do konce prázdnin Na stránkách SportObchod.cz MULTILIGA Badminton Cup naleznete termínovou listinu, registraci a odkaz na detailní informace. Upozornění: na základě podnětů z řad pravidelných účastníků turnajů jsme přeložili nejbližší turnaj ve dvouhrách z 23.3 (Jehnice) na 30.3 (Sprint)!

Březen - měsíc raket

Již pojedenácté SportObchod.cz na březen připravil speciální akci pro příznivce raketových sportů. O čem je akce? * Nejprodávanější produkty za akční ceny * Žádný výprodej, ale jen to nejžádanější zboží * Podpora výrobců = ceny na absolutním minimu * Testování raket pro širokou veřejnost (například na turnajích MULTILIGY :) ) Nabídku raket a informace o testování najdete na stránkách Březen - měsic raket.

Termíny Amatérské pingpongové ligy

Příští minituraj Amatérské pingpongové ligy se odehraje 25.3.2014 od 18:00 v herně Stoní tenis a Hravý bar na Václavské ulici. Přijďte si piknout, miniturnaje jsou otevřeny všem :)
Hodně zdaru v novém kole MULTILIGY!
Za organizační tým MULTILIGY Rosťa Geržičák